Nedeljni horoskop za period od 19. do 25. januara


Nedeljni horoskop za period od 19. do 25. januara

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…

OVAN (21. 3. 20. 4)

Posao Nalazite se na početku novog posla, koji bi mogao da bude i te kako uspešan. Potrudite se da učinite sve što je potrebno da ostvarite trenutni profesionalni i lični maksimum u različitim pravcima, jer ste na korak od velikog uspeha. Očekujete da se dogodi nešto značajno i na poslovnom i na privatnom planu. Mesec vam donosi mogućnost susreta sa osobom koja će vam ponuditi novi, izuzetno isplativ posao. Uvereni ste da je nastupilo vreme za promene i da situacija kreće u povoljnom pravcu.

Ljubav Ponekad imperativno ne odustajete od svojih emotivnih namera, čak i u situaciji kada svi oko vas misle drugačije. Ali, ne zavoravite – sve ima svoju cenu…

Zdravlje U ovom periodu je najvažnije da uskladite misli i osećanja.

BIK (21. 4. 21. 5)

Posao – Skloni ste preteranom detaljisanju, ali trenutno su vam potrebnija praktična rešenja, a potrudite se i da završite sve što ste započeli. Zahtevi koje upućujete partneru ne nailaze na dobar odjek, ali vi ste veoma uporni i ne odustajete od onoga što ste naumili da ostvarite. Bikovi rođeni početkom maja nestrpljivo iščekuju da što pre započnu novi posao sa strancima. Blizanci i Vodolija pokušavaju da vas zainteresuju za posao o kojem već dugo razmišljate. Jedna Škorpija ili neki vodeni znak predložiće vam nastavak saradnje.

Ljubav Očekujete poziv osobe koja vam je izuzetno draga i sa kojom ćete se lako dogovoriti o poslu sa strancima, ili ćete otići na zajedničko putovanje. Ali, budite oprezni i pokušajte da ne mešate posao i emocije.

Zdravlje Slobodno vreme posvetite psihološkoj relaksaciji.

BLIZANCI (22. 5. 21. 6)

Posao – Jasno vam je da ponekad u važnim situacijama ne možete dovoljno da utičete na razvoj poslovnih događaja. Razmena ideja i timski rad uvek donose bolje rezultate. Veoma ste nestrpljivi da uđete u novi posao koji bi vam doneo veliku reputaciju, ali i zaradu. Verujete da možete da napredujete na poslu posredstvom osobe koja vam je oduvek bila naklonjena. Trudite se da fascinirate poslovnog partnera sa kojim nameravate da proširite poslovanje sa inostranstvom.

Ljubav Pokušavate da ostavite utisak kao da sve funkcioniše besprekorno, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost. Osim toga, tu je i osoba iz prošlosti sa kojom još niste raščistili odnose.

Zdravlje Obratite pažnju na snove, jer odražavaju ono što vas opterećuje.

RAK (22. 6. 22. 7)

Posao – Ne želite da bilo ko menja vašu poslovnu orijentaciju, niti da upravlja vašim planovima. Umete da ostvarite ono što želite, bez obzira na različite komplikacije koje vas prate ili na primetna negodovanja kolega. Nestrpljivi ste da vidite konkretne rezultate vaših napora, jer vam je potreban novac da započnete nove poslove. Moraćete da se priviknete na nove uslove rada koji će zahtevati da komunicirate sa ljudima sa kojima nemate mnogo dodirnih tačaka. Mogući su zategnuti odnosi sa kolegama, naročito sa jednim Jarcem ili Ovnom koji nemaju dovoljno razumevanja za vas.

Ljubav Ne pristajete na emotivne kompromise koje vam partner predlaže. Međutim, ni sami ne znate pravac u kojem biste krenuli da rešavate probleme u vezi.

Sugestija Poboljšajte psiho-fizičku kondiciju.

LAV (23. 7. 22. 8)

Posao – Stalo vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite najjače adute koji su vam trenutno na raspolaganju. Velike ambicije ponekad donose prednosti i pozitivnu dominaciju u odnosu na saradnike. Pre nego što se pridružite novom timu saradnika, bilo bi poželjno da se dobro raspitate, jer kasnije možete da se razočarate. Nova sredina vam možda neće odgovarati, pa ćete želeti da utičete na saradnike, a njima se to neće mnogo dopasti. Pokušavate da ubedite partnera da bi trebalo da prihvati vašu ideju u vezi sa odlaskom u inostranstvo, bar nakratko.

Ljubav Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću delujete vrlo ubedljivo. Svesno koristite svoj šarm u pravoj meri.

Zdravlje Bavite se sportom i, pre svega, budite nasmejani.

DEVICA (23. 8. 22. 9)

Posao – Obratite pažnju na neke informacije koje vam mogu skratiti put do uspeha. Imate velika očekivanja, pogotovo kada je u pitanju Lav, sa kojim uspešno sarađujete već duže vreme. Ukoliko je poslednjih dana bio zatrpan poslom i zbog toga vas zanemarivao, ne dopustite da vas to na bilo koji način demorališe. Tokom ovog perioda verovatzno ćete dobiti dve podjednako privlačne poslovne ponude, pa ćete biti u dilemi koju da prihvatite.

Ljubav Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri vaše subjektivne granice. Uživajte u društvu osobe koja vam u mnogo čemu odgovara.

Zdravlje Svima je potreban pozitivan podsticaj, a vama je neophodan i poneki lek da biste to održali.

VAGA (23. 9. 22. 10)

Posao – U želji da ostvarite izuzetne poslovne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka među saradnicima. Vreme će pokazati da imate dobru poslovnu procenu i rešenja. Osećate se sjajno u društvu onih koji podstiču vaše ambicije ili vam pomažu da ih u što kraćem roku i na najlakši način ostvarite. Nekome je veoma važno da se pomiri s vama, možda neki rođak ili osoba koja živi u inostranstvu.

Ljubav Partnera zbunjujete emotivnim kontrastima u reakcija, čestim promenama u mišljenju, kao i promenljivim raspoloženjem. Teško je slediti vaš ritam kada se zanesete. Nekome je veoma stalo da se s vama pomiri, a vi kao da toga niste svesni.

Zdravlje Pozitivno okruženje podstiče vaše raspoloženje.

ŠKORPIJA (23. 10. 22. 11)

PosaoIntelektualne sposobnosti biće presudne u proceni dobre poslovne prilike koju će vam ponuditi tokom ovog perioda. Osećate se dobro u društvu dugogodišnjih saradnika koji vam pružaju podršku po mnogim pitanjima i trude se da vam pomognu da rešite problem u vezi sa finansijama. Mnogi vam ukazuju poštovanje i ponašaju se prema vama na način koji vam sasvim odgovara. Spremni ste na ustupke kada je u pitanju saradnik prema kome imate veliko poštovanje i kome ćete rado izaći u susret, čak i ukoliko znate da je prilično zahtevan.

Ljubav Čini vam se da osoba do koje vam je veoma stalo nema dovoljno razumevanja za vaše emotivne potrebe. Ali, bez obzira na sve, pokušajte da ne utonete u melanholično raspoloženje.

Zdravlje Važno je da akumulirate pozitivnu energiju i da održite dobar imunitet.

JARAC (22. 12. 20. 1)

Posao – Vešto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od poslovnih vizija. Sve dok imate jasnu predstavu o tome šta i koliko želite da ostvarite, možete se nadati uspehu. Ne odustajte od svojih ciljeva, čak i ukoliko vam se javi neko ko bi mogao da vam ponudi izuzetno privlačan posao. Mudrije je da se pridržavate svojih planova i da ne ulazite u nedovoljno proverene poslovne kombinacije, ma koliko vam izgledale primamljivo. Jedan Rak će vam pomoći da se snađete u novom poslu sa Jarcem ili Škorpijom.

LjubavSpremni ste da učinite gotovo sve za partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava vašu uspostavljenu dominaciju i integritet. Ponekad vam je jako teško da dokučite šta drugi misle.

Zdravlje Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

STRELAC (23. 11. 21. 12)

Posao Važno je da imate poslovni cilj, ali bitnije je da posao obavite na način koji će vam omogućiti uspeh i dobru zaradu. I dalje vas drži radni elan i spremni ste da prihvatite novi posao i da se posvetite nečemu što bi vam koliko-toliko garantovalo dobru reputaciju. Niko ne može da vas ubedi da grešite kada je u pitanju posao u okviru kojeg nemate dovoljno iskustva. Verovatno ćete uspeti da nađete novi izvor prihoda. Blizanci i Rak pokušavaju da vas motivišu da izdržite u nečemu što ste zacrtali kao veoma važan cilj. Ne budite malodušni kada je u pitanju saradnja sa Ovnom.

Ljubav Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje preteruje u svojim očekivanim zahtevima ili koristi pogrešne izgovore.

Zdravlje Najviše bi vam prijala relaksacija.

VODOLIJA (21. 1. 19. 2)

Posao U ovom periodu imaćete značajnu prednost u odnosu na saradnike i ništa nećete prepuštati slučaju. Najvažnije je da ostanete dosledni svojim ciljevima. Vaša aktivnost doneće rezultate i bićete spremni da uđete u nove poslovne aranžmane koji vam mogu doneti dobre prihode, naročito ukoliko se radi o nekoj velikoj medijskoj kući ili banci. Imate priliku da se pomirite sa Rakom ili Škorpijom, ali po tom pitanju previše ste svojeglavi. Osećate veliku želju da se sretnete sa osobom koja vas je jako zaintrigirala idejom o novom poslu. Ukoliko je u pitanju posao sa vazdušnim znacima, bićete veoma uspešni.

Ljubav Lako menjate emotivno interesovanje, što najviše zavisi od vašeg raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umete vešto da se prilagodite onome što drugi traže.

Zdravlje Ojačajte imunitet i unosite što više vitamina.

RIBE (20. 2. 20. 3)

Posao – Očekuje vas mnogo toga što ćete morati da uradite u kratkom vremenskom periodu, ali bez mnogo nerviranja i sa dobrom ekipom saradnika. Mnogi vas kritikuju, ali vi se držite svoje koncepcije i odanih saradnika. Pokušajte da izbegnete raspravu sa drugom Ribom. Očekujte poslovnu ponudu osobe sa kojom niste uvek bili u dobrim odnosima. Možete osećati veliku privlačnost prema poslu koji nije mnogo profitabilan.

Ljubav Najbolje se osećate kada imate utisak da kontrolišete važne situacije u privatnom životu, mada partner sve češće ume da vas iznenadi. Srećom, nema razloga da brinete.

Zdravlje Podstičite kod sebe bolju koncentraciju i pozitivno raspoloženje.

Comments are closed.