Nedeljni horoskop od 26. januara do 2. februara

Saznajte šta Vam zvezde donose u narednih sedam dana.

Nedeljni horoskop od 26. januara do 2. februara

OVAN

Ona: Dominantna pozicija Marsa stavlja vas u razne izazovne situacije u kojima je bitno da ne reagujete impulsivno, što vam teško pada u ovom periodu. Planete u jedanaestom polju ukazuju da imate iskrenu podršku prijatelja. Retrogradna Venera ne pogoduje vašem emotivnom statusu, jer partner ima razne dileme, a vi niste u fazi kada možete da tolerišete nedolučnost. Očekujete odmah rešenja za sve situacije u kojima se nalazite.

On: Pod pritiskom Marsa vaša tolerancija je svedena na mimimum što vam otežava svakodnevne odnose i komunikaciju. Ovo najteže pada Ovnovima koji se nalaze u dugim vezama ili braku. Nije isključeno da ćete baš u ovom periodu doneti radiklanu odluku na ljubavnom planu. U ovom periodu ostvarićete nova prijateljstva i spoznati ko su vam odani ljudi. Retrogradna Venera nije pogodna za vašu finansijsku situaciju, tako da će mnoge isplate kasniti.

BIK

Ona: Pošto Venera sve vreme ima retrogradan hod, vi se osećate kao da idete jedan koran napred, a dva unazad. Zbog toga imate razne dileme i sumnjate u svoje sposobnosti. Planete u desetom polju ukazuju da vam sledi aktivniji period na poslu ali i sukobi mišljenja sa pretpostavljenima. Ne bi bilo loše da prekontrolišete svoje zdravlje jer Mars može da vam donese komplikacije. U ljubavi ste rezervisani.

On: Pod uticajem Venere mnogo toga započinjete, a ne završavate. Pošto Venera ide unazad mnogo toga se odlaže, a vi niste sigurni ni u jednu svoju odluku u ovom momentu. Mnogo toga vam deluje nejasno i pravite greške jer ste nsigurni u sebe. Javljaju vam se osobe iz prošlosti, naročito ženske osobe sa kojima ste nekada nešto emotivno imali. Period je dinamičan na poslu, ali vas mnogo toga i iscrpljuje.

BLIZANCI

Ona: Period do kraja radne nedelje treba da iskoristite za putovanja i kontakte sa inostranstvom. Takođe, na poslu možete da usavršite svoje znanje tako što ćete upisati neki dodatni kurs.  Iza toga ulazite u period sa mnogo više poslovnih obaveza i borbe za ciljeve u karijeri. Od kraja nedelje možete da očekujete zanimljivu ponudu od osobe vodenog znaka. Udvara vam se Vaga, a Rak nudi stabilnost.

On: Pošto je Merkur u devetom polju vi ponajviše maštate o dalekim destinacijama na kojima niste nikada bili. Imate potrebu da odete što dalje od svog doma kako biste razmatrali svet iz druge perspektive. Kraj nedelje donosi vam aktivniji period na poslu i više zalaganja kako biste ostavrili svoje planove. Verovatno ćete biti mnogo više konfuzni u odnosu sa jednom Ribom. Treba da usmerite svoju pažnju na jednu stranu kako biste sve završili na vreme.

RAK

Ona: Mars je sve vreme pozicioniran u vašem četvrtom polju zbog čega se suočavate sa porodičnim diskusijama. Mnogo toga vam može delovati otežano u odnosu sa bliskim osobama sa kojima živite. To ujedno i jeste podsticaj da promenite mnogo toga u svom životu. Javiće vam se muškarac koji vam se ranije predstavljao kao prijatelj, a sada može da pokazuje emocije. Dobar je period za rešavanje pitanja nasledstva.

On: Nesvakidašnja pozicija Marsa donosi vam razne konfrontacije i želju da svim bliskim osobama otvoreno kažete šta mislite. U drugom delu nedelje Merkur ulazi u deveto polje što može da vam donese kraće putovanje. Najviše vas privlače destinacije pored vode. Jupiter vam donosi novi kreativni projekat na poslu. Pošto Jupiter ide unazad sve vreme imate utisak da zaslužujete više prilika na poslu, ali one tek dolaze u narednim mesecima.

LAV

Ona: Lepe planete u sedmom polju ukazuju da će mnoge pripadnice vašeg znak razmišljati u ovom periodu o braku ili zajedničkom životu. Krajem nedelje možete da očekujete razrešenje finansijske situacije. Imate pregovore o poslu koji se prolongiraju već nekoliko dana jer je Venera retrogradna, tako da je najbolje da ne potpisujete ništa važno u ovoj nedelji.

On: Sunce u sedmom polju doprinosi da zračite posebnim šarmom i energijom. Veoma ste primećeni gde god se pojavite, a pripadnice lepšeg pola su zainteresovane da saznaju nešto više o vama. Ukoliko imate plan da promovišete neku ideju, sada je pravi momenat. Ako ste u dužoj vezi partner verovatno očekuje da unapredite vaš odnos ili započnete zajednički život. Budite obazrivi prema obećanjima koja vam drugi daju u vezi sa poslom.

DEVICA

Ona: Poziciju Merkura treba da iskoristite do kraja nedelje da unapredite saradnju na poslu. Nazadno kretanje Venere ne pogoduje vašoj finansijskoj situaciji. U drugom delu nedelje očekuju vas iznenađenja u ljubavi i neobični susreti. Ukoliko ste slobodni, imaćete nesvakidašnje poznanstvo. Ako ste zauueti, partner će vas iznenaditi inovativnim gestom. Na poslu vas očekuje odlična saradnja sa Lavovima i Škorpijama.

On: Naglašeno šesto polje ukazuje da najviše energije crpite na poslu i da vas to ispunjava. Do kraja radne nedelje treba da koristite dane da nametnete svoje ideje i stavove jer ćete biti podržani. Ne treba da se čudite što je finansijska kriza jer Mars i Venera onemogućavaju da zaradite veći novac. Na emotivnom planu vas očekuje uzbudljiv period od kraja nedelje. 

VAGA

Ona: Nezahvalna pozicija Venere ukazuje da imate mnoštvo planova koje ne uspevate da realizujete. Vi ste u fazi čekanja i to vas nervira jer mnogo toga zavisi od drugih osoba, a ne lično od vas. Krajem nedelje ulazite u period većih poslovnih mogućnosti. Mars vam donosi konstantne probleme u razumevanju, pa treba da budete obazrivi u odnosu sa partnerom.

On: Marsovi izazovni aspekti stvaraju u vama osećaj da je pravi trenutak da reagujete, ali ne znate šta tačno treba da radite. Nemojte uzaludno da rasipate energiju na prepirke i rasprave, jer ćete sigurno biti pogrešno shvaćeni. Na poslovnom planu bolji period dolazi krajem sedmice, tako da budite strpljivi. Imate razne porodične dileme i nerazjašnjene odnose iz prošlosti.

ŠKORPIJA

Ona: Zbog planeta u Vodoliji imate manje energije, pa vam sve deluje otežano. Imate manje porodične brige, a želite mnogo toga da završite odjednom. Zbog pozicije Marsa niste u prilici da birate, a niste raspoloženi za kompromise. Treba da prekontrolišete svoje zdravlje er ste preosetljivi. Probajte da poboljšate komunikaciju sa partnerom.

On: Mars u dvanaestom polju ukauje da je ovo period u kome više vremena treba da posvetite sebi. Venera vam odlaže važne razgovore sa osobama do kojih vam je stalo. Nije isključeno da će vam se javiti stare ljubavi u želji da obnovite kontakt. Najviše treba da povedete računa o svom zdravlju, ako i kome poklanjate poverenje. 

STRELAC

Ona: Planete u trećem polju treba da iskoristite do kraja nedelje kako biste ostvarili planove koji vam odgovaraju. Mars vas tera da preispitate prijateljstva koja imate, tako da ćete znati ko su vam pravi prijatelji. Imate izuzetno nestvarnu sliku o muškarcu koji vam se dopada. Od kraja nedelje treba da vodite računa da porodica i drugi ljudi ne utiču previše na vaš izbor u ljubavi.

On: Zbog planete u trećem polju čućete povoljne vesti i potpisivati ugovore koji će biti u vašu korist. Vodolija može da vam da dobre savete, a vaše ubeđivačke sposobnosti dolaze do izražaja. Ovo je lepa nedelja za kraća putovanja, naročito sa osobom do koje vam je stalo.

JARAC

Ona: Retrogradna Venera donosi vam povratak starih emocija i osoba koje niste videli po nekoliko godina. Pošto su planete u drugom polju možete da očekujete poboljšanje finansijske situacije. Krajem nedelje lako možete da isplanirate kraće putovanje. Imaćete neobične razgovore krajem sedmice sa osobom vodenog znaka. 

On: Venera i Pluton stavljaju vas u razne emotivne dileme. Imate nedoumicu u vezi ženske osobe koju poznajete duže vreme, a ne znate koja je ispravna odluka. U posovnom smislu kraj nedelje va donosi intenzivnije pregovore. Treba da vodite računa da vas neko ne nagovori na pogrešnu odluku. Imaćete kreative ideje, naročito ako se bavite nekim vidom umetnosti.

VODOLIJA

Ona: Osećate povratak pokretačke energije koja vam je nedostajala prethodnih nedelja. Na poslu ste i dalje prinuđeni da pravite komprimise ali o ne treba da shvatate tragično jer je ovo vreme promena. Sunce u prvom polju vam dozvoljava da poboljšate odnos sa muškarcem koji vam se dopada. Ako ste slobodni, bićete meta mnogih udvarača.

On: Pod sjajem Sunca i Merkura možete da sagledate situacije iz pravog ugla i imate mnogo više energije sa suočavanjem sa poslovnim problemima. Vi se sve vreme menjate iako ste odbijali činjenicu da je potrebno da promenite delove sebe kako biste napredovali. Nedelja je povoljna za ljubav. 

RIBE

Ona: Planete u Vodoliji čine vas zainteresovanom za otkrivanjem skrivenih delova vaše ličnosti. Idealan je period za čitanje nekog vida psihološke literature ili učlanjivanje u neku organizaciju zatvorenijeg tipa. Veoma ste kreativni i intuitivni. U ovom trenutku vi najbolje znate šta je pravi izbor. 

On: Planete u dvanaestom polju doprinose da imate nova interesovanja. Privlače vas mesta zatvorenijeg tipa i mistični ljudi. Odličan je period za putovanja u udaljene krajeve. Prijaju vam i momenti kada provodite vreme sami jer otkrivate nove delove svoje ličnosti. Budite oprezni kome poklanjate poverenje. 

Izvor: Pressonline