Ljubavni horoskop za februar

Saznajte šta Vam zvezde donose u ljubavi u februaru mesecu.

Ljubavni horoskop za februar

OVAN Mars sve vreme boravi u vašem polju partnerstva što stvara konfrontacije i nerazumevanje. Ako ste u dužoj vezi ili braku biće vam teško da funkcionišete pod pritiskom bilo koje vrste. Sunce u polju tajni ukazuje na tajne emocije i intrige, pa treba da vodite računa kome poklanjate poverenje jer lako možete da se razočarate. Vaša potreba da budete dominantni u odnosu na partnera može da vam stvori neprilike, ne samo u ovom mesecu, već tokom prve polovine 2014. godine.

 

BIK Venera u devetom polju donosi mnogim pripadnicima vašeg znaka ljubav koja se nalazi u daljini. To lako može biti osoba koja nije vaše nacionalnosti ili je iz drugog grada. Retrogradan Merkur tokom februara meša vam privatni i poslovni život, a to lako može biti u pitanju osoba koju poznajete već nekoliko godina. Loš aspekat Venere i Marsa Bikovima koji su u dužoj vezi otežavaju razumevanje, tako da će ljubomora biti učestala. Javiće vam se jedna Vodolija iz prošlosti.

 

BLIZANCI Mars u Vagi donosi mnogim Blizancima ljubav prema prijatelju. Zbog nazadnog kretanje vaše planete tokom februara ćete biti u raznim dilemama, pa i u ljubavi. Nije isključeno da nećete moći da se opredelite između dve osobe. Privlače vas izazovne situacije i intrige koje mogu da vam zakomplikuju emotivni status. Nekim pripadnicima vašeg znaka dogodiće se ljubav na putovanju.

 

RAK Magnetična pozicija Venere čini da ste mnogim osobama privlačni, a osetićete da su se neki ljudi izuzetno emotivno vezali za vas. Mars utiče na nedostatak tolerancije, pa ćete drage osobe iznenaditi svojim drastičnim stavovima. Škorpija, Jarac i Vaga su znaci koji vam odgovaraju. Ukoliko se upuštate u novu emotivnu vezu treba da imate u vidu da će biti više strasti i ljubomore. Mnogi Rakovi iznenadiće svog partnera svojom odlučnošću i iznenadnim odlukama.

 

LAV Prvu polovinu meseca pripadnici vašeg znaka provodiće više vremena sa osobom do koje im je stalo. Dobar je period za unapređenje odnosa sa partnerom. Neki Lavovi odlučiće se na zajednički život, dok će neki razmišljati o braku. Jupiter u Raku otopio je vaše srce i postali ste romantični i saosećajni prema osobama do kojih vam je stalo. Retogradan Merkur donosi vam povratak starih osoba iz prošlosti. Možete biti u dilemi da li da obnovite vezu sa bivšim partnerom.

 

DEVICA Nazadno kretanje Merkura stavlja vas u razne dileme. Vaš partner primetiće česte promene raspoloženja i stavova , što može da bude zbunjujuće. Pod uticajem Sunca i Neptuna u drugom delu meseca imaćete nesvakidašnje poznanstvo sa umetničkim tipom osobe koja će vas fascinirati. Venera u Jarcu donosi vam provod i zabavu svakog tipa, tako da možete da očekujete više susreta na mestima javnog tipa.

 

VAGA Venera i Mars u loše aspektu stvaraju vam turbulencije u ljubavi. Mnoge Vage imaće učestale svađe ili raskide. Možete osećati pojačanu netrpeljivost prema partneru ili ako ste slobodni da vam se dopada osoba koja je drugačijeg temperamenta nego vi. Vage koje su u braku suočavaju sa sa situacijom da partner želi pojačano da učestvuje u svakoj vašoj odluci. To može da vam stvori smetnje jer ćete biti u raskoraku između želja i obaveza.

 

ŠKORPIJA Venera u trećem polju donosi vam pojačanu komunikaciju sa dragom osobom. To je mesec razgovora, dopisivanja i novih planova. Neke Škorpije će isplanirati kraće putovanje sa osobom do koje im je stalo. Pošto je Mars u Vagi vi imate razne dileme i delujete tajnovito za osobe koje upoznajete. Iza 20. februara dogodiće vam se neobično poznanstvo na mestu javnog tipa.

 

STRELAC Povratak Merkura u treće polje ukazuje da ćete tokom februara imati potrebu da porazgovarate ili ispravite situacije sa partnerom koje niste ranije. Sa druge strane, neki Strelčevi će biti iznenađeni partnerovom nedolučnošću.Zbog Jupietra u Raku mnogi Strelčevi spoznaju svoju emotivnu stranu ličnosti i uče na nov način da pokazuju svoja osećanja. Ako ste slobodni, možete da očekujete poziv od osobe iz prošlosti

 

JARAC Venera u vašem znaku donosi vam flert, romantične susrete i osećaj da se ste poželjni među osobama suprotnog pola. Kvadrat Marsa i Venera može da vam donese ljubomorne scene od strane osobe koja se previše emotivno vezala za vas. Vi imate više od jedne opcije za ulazak u emotivnu vezu. Ovo je trenutak kada su mnogi Jarčevi okrenuti svojim ličnim ambicijama, pa će se neke osobe pored njih osećati zapostavljeno.

 

VODOLIJA Sunce u prvom polju ukazuje da je početak meseca dobar za početak nove ljubavne veze ili unapređenje odnosa koji imate. Neke Vodolije će razmišljati o zajedničkom životu ili proširenju porodice. Venera u polju tajni može da vam stvori probleme jer niste emotivno preboleli jednu osobu iz prošlosti. Intenzivno razmišljate o osobi koja je ostavila snažan utisak na vas. To može biti neko ko nije slobodan ili vam je nedostupan.

 

RIBE Naglašeno dvanaetso polje čini vas konfuznim i promenljivim zbog čega se veoma neobično osećate i u ljubavi. Nemate poverenja i ne pokazujete olako emocije. U ovom periodu ste veoma skloni idealizacijama i podložni ste tuđem uticaju. Budite oprezni i dva puta razmislite pre nego što donesete zaključak u ljubavi. Ribe koje imaju stalnog partnera suočićete se sa njegovim učestalim neodlučnim stanjima koja će ih iritirati.

 

Izvor: Pressonline