Nedeljni horoskop od 6. do 13. februara

Nedeljni horoskop od 6. do 13. februara

Nedeljni horoskop od 6. do 13. februara 2014. godine piše astrolog Vladimir Vlajić.

 

 

 

 

OVAN

Svako vaše profesionalno angažovanje će biti nagrađeno. Možda još ne osećate efekte tih „nagrada“, ali nije vreme da posustanete. Dajte sve od sebe i poštujte ono što vam je stavljeno u zadatak. Imate odlične ideje, ali imate problem u komunikaciji sa saradnicima. Jednostavno, trebalo bi da se spustite na njihov nivo i objasnite im perspektivu novina koje želite. Vaša sve veća potreba da volite i budete voljeni se nastavlja tokom ovog perioda. Slobodnima slede interesantna poznanstva upravo u trenucima kada su najopušteniji – u društvu prijatelja. U slučaju da je to dosta mlađa ili neiskusna osoba, pazite da ne napravite grešku. Zauzeti su se opteretili nekim strahovima vezanim za voljenu osobu. Većina tih razmišljanja su strahovi i nemaju veze sa realnim stanjem. Opustite se i pričajte.

BIK

Počeli ste da sumnjate u neke počete projekte. Svakako bi trebalo da budete oprezniji u onome što radite i bez brzih promena stavova. U ovoj zamišljenoj fazi ste hladniji u odnosima sa saradnicima, pa vam to mogu zameriti. Povoljnija je situacija za one koji se bave privatnim biznisom. Period je pun neočekivanih priliva novca, ali i troškova. Slobodni pripadnici znaka priželjkuju više nekakvu filmsku priču. Interesantna poznanstva su vezana za izlaske i mesta na kojima je glasnija muzika. Osoba koju budete u jednom trenutku odabrali će u vama izazvati osećaj inferiornosti. Zauzete prati osećaj ljubomore do vikenda. I to neopravdano. Prisutne su svađe, ali nemojte teatralno prekidati vezu pošto ćete se sigurno vratiti u nju.

BLIZANCI

Poslovni deo vam nekako ide od ruke i nije nešto o čemu ćete preterano brinuti. Imate nečiju podršku, a u trenucima kada vam se jednostavno ne radi – imate ko će završiti posao umesto vas. Veća je potreba za emotivnom razmenom i sa saradnicima. Želite da se osetite svrsishodno i pomognete nekome. A tu odnos može da se iskomplikuje. Idealan vam je period da nekoga upoznate i smirite se. Prilike će se nizati, pa ćete svakako imati mogućnosti da birate. Može vam neko privući pažnju upravo preko posla. Neko ko uživa u sitnicama kao i vi. Zauzeti nemaju strpljenja za partnerove hirove. U slučaju da je to veza i da ovakva situacija traje nedeljama, lako se možete odlučiti da je prekinete i krenete dalje.

RAK

Razmišljate o promenama a svakako se i izvesne okolnosti menjaju. Možete promeniti posao, napredovati ili pokrenuti neki lični projekat. Finansije se popravljaju, ali vas više ne brine toliko novac. Trebalo bi da „skratite jezik“ pošto su drugi skloni da vas koriste i izvrću vaše reči. Moguće su vam sabotaže. Prati vas sreća na svakom koraku u ovom periodu, naročito krajem nedelje. Prethodne nedelje su vas i emotivno iscrpile. Sada već možete da se opustite. Vašu pažnju privlače misteriozne i kreativne osobe. Što čudnije, to će vama biti interesantnije. Moguć je i ulazak u tajnu vezu. Vaš unutrašnji mir će privlačiti različite energije, odnosno osobe. Zauzetim pripadnicima znaka je ovo period u kome se komunikacija bitnije poboljšava. Možete da odahnete i planirate zajednički put.

LAV

Niste se najbolje snalazili u prethodnim nedeljama. Reagovali ste suviše emotivno na okolnosti koje su se menjale, a to nije uobičajeno stanje za vas. Od četvrtka dobijate nečiju naklonost i to će vam vrlo brzo značiti. Za sada još ne možete da materijalizujete neke stvari ali će se i to ubrzo desiti. Potrebno je da napravite manji kompromis i eto vama neočekivano dobrog uspeha. Sumnjičavi ste i nemate baš samopouzdanja. Zbog toga ćete se do vikenda uzdržavati od nekih emotivnih pokretanja. Tekom vikenda će vam se neko svideti i kao da sve što ste mislili do tada jednostavno pada u vodu. Zauzeti pripadnici znaka su nekako hladni prema voljenoj osobi. Može se pojaviti čak i ljubomora. Smanjite nervozu i opustite se.

DEVICA

Situacija se na poslovnom planu bitije popravlja. Neke neočekivano dobre okolnosti prate poslove u kojima ste. Možete da očekujete podršku nekih dugogodišnjih prijatelja ili dosta starijih osoba. Zatvarate jednu finansijsku konstrukciju i ulazite u novu. Naročito je povoljan period za one koji se bave privatnim poslom. Može da vam se isplati čak i nekakav manji rizik koji preduzimate. Efekat iznenađenja je prisutan i u emotivnom delu. Zaljubljivaćete se, ljutiti, radovati, miriti, želeti da se osamite, pa opet da osetite bliskost – i tako u krug. Slobodne će očarati tamnija osoba sportskog tipa. Za zauzete je ovo nešto naporniji period. Tokom vikenda želite više prostora za sebe, a partner može insistirati na nekim zajedničkim aktivnostima.

VAGA

Svakako ste u pozitivnom periodu. Na vama je samo da se opustite i budete ono što jeste – pozitivni i otvoreni. Ne dozvolite da neka protekle loša iskustva utiču na ono što trenutno radite. Nova poznanstva će vas na neki način ponovo pokrenuti. Možete napredovati u poslu, a mnogi se mogu odlučiti i za odlazak u privatne vode. Partnerstva su povoljna – ima mnogo toga čime vi ne želite da se bavite pa prepustite to nekom drugom. Budite otvoreni za nove emotivne kontakte pošto se suviše dugo držite starih. Svakako vam neće biti dosadno. Dvoumićete se između novog i starog. Konačnu odluku možete da donesete tek krajem nedelje. Za zauzete pripadnike znaka je ovo period u kome bi trebalo da se prepuste voljenoj osobi da ih vodi. Strahujete da se neki problemi iz prošlosti ne ponove pa se zbog toga možete svađati tokom vikenda. Isključite uticaj trećih osoba na vaš odnos.

ŠKORPIJA

Sve vam se nekako popravlja. Vi potpuno drugačije gledate na stvari. Imate motivacije i energije da rešite sve što sebi stavite u zadatak. Podrška saradnika neće izostati. U suštini, nemate razloga da brinete. Smislićete i način na koji biste mogli da materijalizujete neke svoje ideje. Odnosi sa autoritetima su i dalje odlični – iskoristite to. Verovatno ćete raditi paralelno na više projekata. Postajete direktniji i konkretniji kada je u pitanju emotivni deo. Privlačite poglede osoba jakog karaktera, uspešnih ljudi, neko ko vodi računa o sebi. Možete da delujete grubo suprotnom polu, ali to već nije vaš problem. Možete misliti o osobi iz prošlosti ali teško da će se tu nešto desiti. Poznanstva su vezana za posao ili nešto što svakodnevno obavljate. Zauzeti su u periodu kada mogu planirati zajednički put, proširenje porodice, pričati o deci, maštati.

STRELAC

Nastavljaju se uspesi iz prethodnog perioda. Maksimalno iskoristite ove dane da nešto privedete kraju i naplatite. Partnerstva su vam i dalje neobično bitna ali ste tu skloni da suviše kritikujete saradnike. Teško da neko može da vas prati, a vi se suviše trudite da objašnjavate. Opustite se i vidite potencijale osoba koje su u vašem poslovnom okruženju jer ćete tek tada dobiti najbolje rezultate. Previše svoje energije ćete ulagati u posao, a emotivni deo može da trpi. Negodovanje partnera je na neki način opravdano. A i vama fali više pažnje i intimnih trenutaka. Savet je da se otvorite prema voljenoj osobi i opustite se. Slobodnim pripadnicima znaka sledi potpuno neočekivano poznanstvo i prijatno iznenađenje. Imate problem da se emotivno otvorite.

JARAC

U proteklom periodu ste imali utisak da kako nešto rešite tako se pojavi novi problem. Krajem nedelje napokon izlazite iz tog začaranog kruga. Mnogi mogu da se zaposle, promene posao ili da napreduju. Iskoristite ovaj period i ako treba nešto da potpisujete. Vaša kreativnost dolazi do izražaja u svemu što radite a to neće proći nezapaženo. Finansijski deo takođe počinje da se popravlja. U emotivnom delu ste i dalje rasejani. Svakako se nešto menja u vašu korist od četvrtka. Posao i finansijski deo vas neće više toliko opterećivati pa ćete moći više da uživate. Slobodni mogu da prodube jedan postojeći odnos. Mlađa osoba iz vašeg okruženja će vas zainteresovati jednim svojim ispadom. Zauzeti ulaze u harmoničniji period. Više obaveza preuzimate na sebe a voljena osoba će to ceniti.

VODOLIJA

Postajete dinamičniji i imate više volje. Pokazaće se da ste bili u pravu u vezi s nekim sugestijama koje ste dali. Ako ste izdržali bujicu kritika ili ignorisanja, sada ćete zasijati. Finansije se popravljaju. Možete početi neki honorarni posao kao dodatni izvor prihoda ili početi da naplaćujete nešto što niste ranije. Jedino u slučaju da želite da prodate neku vrednu stvar (auto, stan ili slično), sačekajte kraj sledeće nedelje. Mnogo toga isplivava na površinu od emocija. Pokrećete se i emotivno i seksualno. Spletom okolnosti pojavljuje se ili javlja osoba iz drugog mesta, možda i inostranstva. Bićete zadovoljniji i sa osmehom na licu. Oberučke ćete prihvatati nove izazove. Zauzeti pripadnici znaka napokon normalizuju odnos. Počinjete drugačije da komunicirate sa voljenom osobom i pravite zajedničke planove.

RIBE

Još se nalazite u nekakvoj gužvi, a vi to ne volite. Impulsivni ste u reakcijama i prati vas osećaj da bi stalno trebalo da se branite ili pravdate. Krajem nedelje će se nešto presložiti u vama i vi počinjete potpuno drugačije da funkcionišete. To će dati rezultate u narednoj nedelji. Suviše analizirate stvari koje će se ispostaviti kao potpuno nebitne za vas. Kako dani prolaze, tako vi imate veću potrebu za osećajem sigurnosti na emotivnom planu. Kraj nedelje predstavlja pozitivnu kulminaciju i za slobodne i za zauzete. Slobodni će upoznati nekoga sa bitnom razlikom u godinama. Nemojte da dozvolite da vas to blokira. Zauzeti postaju agresivniji i to zbog želje da neke stvari dovedu u red. Niste potpuno realni pošto prenaglašavate trenutne emocije. Povucite ručnu.

izvor: Novi magazin