Nedeljni horoskop za period od 9. do 15. februara


Nedeljni horoskop za period od 9. do 15. februara

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Prolazite kroz dinamičan poslovni period u kome vas prate dileme, ali uz upornost i strpljenje možete da uspostavite kontrolu. Izbegavajte saradnju sa nepoznatim osobama i nemojte da dozvolite da vas neko navede na pogrešne odluke. Iscrpljeni ste, neoprezni i zato skloni tračevima i klevetama. Pod hitno promenite način razmišljanja, ne evocirajte sećanje na konflikte iz prošlosti, okrenite se budućnosti.

Ljubav – Nije pravi čas za emotivna raščišćavanja. Svađa sa partnerom preti da preraste u fizički obračun. Još ako se radi o Škorpiji ili Jarcu, daleko ste od idile. Slobodni pripadnici znaka mogu da očekuju da se pojavi intrigantna osoba iz prošlosti.

Zdravlje – Nervna razdražljivost je sastavni deo vaše kolerične prirode. Šta možete, takvi ste. Smirite živce baveći se hobijem.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Pažljivo analizirajte nove događaje, stalo vam je da budete dobro obavešteni o dešavanjima na poslovnoj sceni. Realizacija važnog posla ispunjava vas optimizmom. Mirno sačekajte ostatak nedelje, uspeh je neminovan. Postoje dobri uslovi da ostvarite uspešne kontakte, ali je neophodan oprez dok traje Merkurova retrogradnost. Poželjno je da se koncentrišete i završavate obavezu jednu po jednu.

Ljubav – Izuzetno prijatni trenuci sa partnerom ili novo poznanstvo. Prija vam druženje sa praktičnim osobama.

Zdravlje – Moguće su zdravstvene promene. Mnoge stvari započnete, pa ne završite i to vas čini nervoznim. Kod muškaraca se to odražava na digestivni trakt, a kod ženskih predstavnica znaka u vidu ginekoloških problema.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Nalazite se u kreativnoj fazi i imate interesantne poslovne ideje, ali vladar vašeg znaka je u lošem položaju, pa možete da se nađete na velikim iskušenjima. Znajte da vreme radi za vas. Poslovno previranje i pojačana dinamika dovode do nesuglasica, ali to vam neće smetati da ostvarite svoje namere. Ukoliko želite srećniju budućnost, potrebne su izvesne žrtve. Raskrstite sa materijalnim vrednostima i okrenete se duhovnim.

Ljubav – Sa Vagom ili Vodolijom, hteli to ili ne, nastupaju lepi trenuci. Ne pokušavajte da pričate, već pokažite šta osećate na delu. Znate šta partner voli, pa to i pružite.

Zdravlje – Moguće su tegobe sa bubrezima. Nekim Blizancima problemi sa respiratornim organima i bolovi u grlu pričinjavaju teškoće.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Prolazite kroz velike promene. Shvatili ste da morate i nečega da se odreknete. Saradnici ne pokazuju veliko interesovanje za vaše originalne ideje, pa usmerite pažnju na osnovne ciljeve. Sačuvajte energiju i koncentraciju za situacije i vreme u kojima se rešavaju važna pitanja. Izbegavajte sukobe na radnom mestu koji mogu da nastanu zbog nezadovoljstva subjektivne prirode. Iskoristite planetarne uticaje za poslovni napredak.

Ljubav – Nezadovoljni ste partnerom. Mislite da vam ne poklanja dovoljno pažnje. Pošto niste u formi, ostavite ljubav po strani. Do tada će se sve srediti. Slobodni Rakovi maštaju o idealnoj ljubavi.

Zdravlje – Moguć je odlazak do institucija u kojima ćete naći pomoć za komplikovane zdravstvene probleme. Pošto vam je imunitet oslabljen, potrudite se da ga poboljšate.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Angažovani ste na različitim stranama, između vodećih uloga i praktičnih ciljeva. Problem je jednostrana komunikacija. Osećanje da drugi ne razumeju vaše potrebe samo je plod preokupiranosti sobom, koja prelazi u narcisoidnost. Nije idealno vreme za nove poslove, sve dok je Merkur u retrogradnom hodu, ali iskoristite ovaj period da planirate naredne akcije.

Ljubav – Bik ili Jarac narednih dana imaju fatalan uticaj na vas. Prepustite se njihovim čarima, zažmurite i uživajte. Kad shvatite da ste idealizovali, bićete već osvojeni. Slobodnim Lavovima nova-stara ljubav kuca na vrata.

Zdravlje – Dobro je, smetnje koje imate su nervne prirode. Ukoliko radite na jačanju svesti o sopstvenim vrednostima, odnosno na samopouzdanju, biće sve u redu.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Nalazite se u kreativno-stvaralačkoj fazi i imate velika očekivanja. Te ambicije mogu da vas podstaknu na dodatno zalaganje i ozbiljne poslovne odluke. Na prvi pogled sve je u najboljem redu, ali predstoje izvesni problemi, na koje ukazuje retrogradnost vladara znaka Merkura. Ne dozvolite da pobedi ono što vam nije po volji. Pokušajte da nađete pravu meru u radu, ne trošite se previše na poslu.

Ljubav – Lav vas naprosto izluđuje. Kreće u direktan napad. Pošto vam se sviđa, pristanite na sastanak. Oprezno, jer on se kreće na više koloseka. Slobodne Device nalaze se pred novom vezom.

Zdravlje – Srčane smetnje mogu se pojaviti kao posledica premora. Osim toga, pojačana emotivnost u pogrešno vreme može u krajnjem slučaju dovesti do psihosomatskih bolesti. Tu je i preterano unošenje hrane. Krajnje je vreme za umerenost u svemu.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Od novih informacija očekujete povoljnije uslove ili mogućnost za uspešnu satisfakciju na poslovnoj sceni. Stalo vam je da pokažete sposobnosti u različitim situacijama i pred iskusnim saradnicima. Poslovna situacija nije sjajna, pasivni ste i skloni sukobima, na šta ukazuje tranzitni Mars u vašem znaku. Zatvorili ste se u svoj fiktivni svet i krajnje je vreme da se suočite sa realnošću.

Ljubav – Ovih dana se osećate lepo, shodno društvu u kome se krećete. Pošto ste empatični, birajte društvo, pa će u zavisnosti od njega i vaše stanje da bude bolje. Otvoreni ste za ljubav, biće ludo i nezaboravno. Vodolija je vaš obožavalac na duže staze.

Zdravlje – Nervoza utiče na lučenje adrenalina, a on pravi haos u organizmu. Stoga bi trebalo da izbegavate stresne situacije.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Delujete vrlo ambiciozno, pokušavate da ostvarite pozitivne rezultate. Neke situacije sjajno rešavate individualno, ali poslovni kontakti i saradnja su neophodni za dugoročniji uspeh. Prevazišli ste izvesnu situaciju, idete dalje. Nisu problemi još za vama, a putevi koji vode ka prosperitetu nejasno se naziru sve dok je vaš vladar Mars slab, u znaku Vage – svog izgona. Izbegavajte nadmeno ponašanje.

Ljubav – Stah od stvarnosti i nedruštveno ponašanje dovodi do sukoba sa voljenom osobom. Samo ako shvatite da pametniji popušta, možete spasti vezu. Samoća nije najbolji drug.

Zdravlje – Zdravstveni problemi samo su posledica preterivanja. Stvar je individualna. Za neke su to cigarete, za druge alkohol, kod nekoga stres, a pojedinima i jedno i drugo i treće.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – U odnosu na ostale saradnike nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i imate velika očekivanja. Ponekad preuveličavate svoje mogućnosti, budite strpljiviji i tolerantniji. Poslušajte savete adekvatnih osoba, niste uvek u pravu. Mogući su poslovno putovanje i finansijski dobitak. Reč je o započetim poslovima koje uspešno završavate. Ne planirajte nove dok se Merkur nalazi u retrogradnom hodu.

Ljubav – Ukoliko želite da se “bacite” na voljenu osobu, to ćete i da učinite. Međutim, pošto funkcionišete na više strana, postavlja se pitanje slobodnog vremena.

Zdravlje – Pod uslovom da ste našli sklad sa prirodom baveći se fizičkim aktivnostima, bićete u odličnoj kondiciji. Ako niste, razmislite i krenite na rekreaciju.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

JARAC (22.12.-20.1)

Posao – Očekuju vas dobre poslovne prilike, osmislite zajedničku akciju i prave poteze. Uzajamno poverenje i saglasnost oko interesa su preduslov za pozitivne rezultate. Finansijska situacija se popravlja. Zahvaljujući prilivu novca sijate, ali i neplanirano trošite. Venera je dugom retrogradnošću u Jarcu simbolizovala restrikcije, ali polako kreće direktno i sve stvari kreću nabolje. Budite oprezni da ne ponovite greške.

Ljubav – Lav vas ostavlja bez daha. Ne možete da ga izbijete iz glave. Pošto se radi o prolaznoj avanturi, iskoristite sve pozitivne strane.

Zdravlje – U dobroj ste kondiciji. Čuvajte se premora, tako što ćete pravilno da rasporedite obaveze. Nađite vremena za sebe i za odmor.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Novi događaji na poslovnoj sceni nameću veću dinamiku, pred vama su obaveze za koje vam treba mnogo koncentracije i jaka volja. Iako poslovi napreduju, ne znači da bi trebalo da se opustite. Dobra organizacija donosi veću zaradu. Finansijski boljitak zavisi od realne procene situacije. Retrogradnost Merkura može da uzrokuje brojne nesuglasice i nerazumevanje, stoga oprez.

Ljubav – Neće vas ni ljubav, jer partnera opterećujete sitničavošću. Bikovi vam definitivno okreću leđa, ali zato nežna Vaga čeka raširenih ruku. Bacite joj se u zagrljaj i uživajte bez previše komentara sa vaše strane.

Zdravlje – Nije zadovoljavajuće. Žlezde, hormoni, šećer i još mnogi problemi su “u igri”. Umeren način života i smireno ponašanje pomoći će vam da izbegnete opasnost.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Uz promišljenost i dozu mudrosti, možete da zaštitite poslovne interese. Bez obzira na faktor iznenađenja ili neprijatnosti kroz koje prolazite, uvek postoji potencijalno dobro rešenje. Puno lepih stvari dešava se upravo ovih dana. Možda ste zbog toga previše napeti? Zbog retrogradnosti Merkura nije vreme da donosite presudne odluke. Ako vam nešto ponude, dobro razmislite pre nego što prihvatite.

Ljubav – Avantura je na pomolu. Prihvatite poziv osobe koja ostavlja pozitivan utisak i uspeva da vas “prodrma”. Vatrenog je temperamenta, odlično se slažete.

Zdravlje – Nervna napetost uglavnom. Joga i meditacija će vam pomoći da se smirite. 

Advertisements

Comments are closed.