Nedeljni horoskop za period od 23. februara do 1. marta


Nedeljni horoskop za period od 23. februara do 1. marta

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate… 

OVAN (21. 3.  20. 4)

Posao  Solidan period za Ovnove koji rade u oblasti sudstva. Tokom ovog perioda s lakoćom ćete obavljati razne finansijske transakcije, potpisivati ugovore i pregovarati sa poslovnim partnerima. Ako ne radite u sudstvu, narednih dana budite oprezni, jer postoji mogućnost sukoba sa zakonom. Čini vam se da donosite prave odluke, trebalo bi da budete tolerantniji i prilagođavate se situaciji, dok je Merkur u retrogradnom hodu.

Ljubav  Veza u kojoj se trenutno nalazite je karmičke prirode, bez obzira na to da li ste zadovoljni izborom ili ne, što prilično otežava objektivno sagledavanje problema. Vage se najviše uklapaju u vaša pravila ljubavne igre.

Zdravlje  Mogući su problemi sa krvnim pritiskom, bubrezima i glavoboljom.


BIK (21. 4.  21. 5)

Posao – Ako se poslovi ne odvijaju željenim tempom, ne nervirajte se. Izbegavajte jake emotivne reakcije na radnom mestu i ne vređajte se zbog sitnica. Udarci sa strane vezani su za komunikaciju sa okolinom i utiču na to da pogrešno prosuđujete.

Ljubav  Mnogo neizvesnosti i zebnje zbog ljubavnog života čini vas preosetljivim. Preplavljeni ste raznim osećanjima, živite između sna i jave. U ovom periodu većinu Bikova očekuje mnogo lepih trenutaka. Gajite tajne nade vezane za jedan susret.

Zdravlje  Nervoza može loše da utiče na zdravlje, prvenstveno se ispoljava u pojačanom apetitu. Kada ste poslednji put stali na vagu?

BLIZANCI (22. 5.  21. 6)

Posao – Veoma ste konfuzni, što se loše odražava na poslove, a drugačije ne može jer vam je vladar retrogradan. Idite na bolovanje ili ostavite probleme kod kuće. Situacija zahteva da se hitno promenite ako želite da izbegnete neprijatnosti. Budite mudriji da bi uočili svoje greške. Teška vremena su prolaznog karaktera, a problemi su lakši nego što mislite.

Ljubav  Odnosi sa partnerom nisu sjajni i često razmišljate o svom stepenu odgovornosti, probajte da budete objektivniji.

Zdravlje  Bolovi u stomaku su rezultat pogrešne ishrane i nerviranja. Izvesnu situaciju ne možete da “svarite”, bolest je bekstvo od suočavanja sa problemom.

RAK (22. 6.  22. 7)

Posao – Period je idealan za razne poslovne aranžmane, bilo bi dobro da završite sve što ste počeli, rezultati vašeg zalaganja neće izostati. Strpljivo podnosite žrtve, jer nazirete blagostanje. U fazi ste uspostavljanja moći i statusa, ne budite pohlepni kada je novac u pitanju, ublažite potrošačke apetite. Potrudite se da razvijete poslove, to je put za napredovanje i uvećanje prihoda.

Ljubav  Do te mere ste napravili oko sebe zid da niko ne može da vam se približi. Ipak, Jarac će uspeti da pronađe put do vašeg srca.

Zdravlje  Hronični problemi sa kostima posledica su ili starih preloma ili reume.

LAV (23. 7.  22. 8)

Posao – Očekuje vas uspešna radna nedelje. Poslovni problemi će se neočekivanno rešiti na volšeban način. Krizne situacije doprinose vašem samopouzdanju i sazrevanju. U fazi ste duhovnog rasta koja nije laka, ali donosi dobre rezultate. Učite se strpljenju i ne odustajte. Ne nervirajte se ako se ništa ne odvija kako ste planirali, jer će loše uticati na prosuđivanje.

Ljubav  Ovan vam pruža veliko emotivno zadovoljstvo i ima razumevanja za vas. Očekuje vas pravi požar strasti, ali budite oprezni i verni.

Zdravlje  Učestale glavobolje vezane su za promenljiv krvni pritisak.

DEVICA (23. 8.  22. 9)

Posao – Ukoliko želite da isplivate iz nagomilanih poslovnih obaveza, napravite dobru strategiju. Potrudite se da izdržite naredne dane, očekuje vas mnogo nerešenih problema i izazova, vaš vladar Merkur je retrogradan i rešenja se odložu. Ne dozvolite da vas savlada pesimizam i želja za samoćom.

Ljubav  Ako se razdvojite od partnera obuzeće vas ljubomora i velika nesigurnost. Problem je u vama, a Jarac ili Bik će vam priteći u pomoć.

Zdravlje  Gubitak fizičke snage u kombinaciji sa depresijom.

VAGA (23. 9.  22. 10)

Posao – Počinjete novi životni ciklus, zračite unutrašnjim skladom i harmonijom. Mnogi će promeniti posao ili na drugačiji način pristupiti obavezama. Tokom narednih dana završite sve započete poslove. Izbegavajte impulsivne reakcije i rasipanje energije na besmislene tračeve.

Ljubav  Ako se upustite u vezu sa Vodolijom, očekuju vas iznenađenja. Vi ste zbunjeni, a ona luckasta. Konačan ishod je iznenađujuće dobar ljubavni život.

Zdravlje  Nervoza i konfuzija su posledica pozitivnog stresa, ne možete da verujete da i vama može nešto lepo da se dogodi.

ŠKORPIJA (23. 10.  22. 11)

Posao – Iako pokušavate da se distancirate od poslovnih problema, teško vam to polazi za rukom. Vredni ste, radni i pouzdani. Naoružajte se strpljenjem, jer će vam u ovom periodu biti potrebno. Preopterećeni ste obavezama, često se osećate rastrzano i ne vidite izlaz. Perfekcionista ste i veliku pažnju pridajete nebitnim stvarima.

Ljubav  Idealna ljubavna kombinacija je Lav, ali pod uslovom da mu ne dosadi vaše zakeranje. On od vas zahteva bezrezervnu podršku, koju ćete mu rado pružiti.

Zdravlje  Problemi sa organima za varenje zahtevaju terapiju.

STRELAC (23. 11.  21. 12)

Posao  Zbog velikih ambicija uspećete da ostvarite gotovo sve što zamislite. Sve poslove obavljate lako. Uskoro vas očekuje veći dobitak ili novi, veliki posao. Izbegavajte brzopletost, naročito verbalnu, jer vam se može dogoditi da uletite u zamku sopstvenih izjava i produbite jaz sa okolinom, kao i da budete loše shvaćeni.

Ljubav  Sa partnerom ste u korektnim odnosima, puno nežnosti i strasti je na pomolu. Planirate zajedničko putovanje u mesto gde ste već bili.

Zdravlje  Skloni ste virusnim oboljenjima.


JARAC (22. 12.  20. 1)

Posao – Prepreke uglavnom savladavate uspešno i nižete uspehe. Pomažu vam stečena iskustva, koja su bila problematična, ali korisna. Setite se “kikseva” u prošlosti i ne dozvolite da se ponove. Ako ne budete nesigurni, uspeh će biti udvostručen. Rak će vam ponuditi idealno rešenje poslovnog problema. Ne obećavajte ono što niste u stanju da ispunite.

Ljubav  Prija vam porodično-bračni život, ali situacija nije tako ružičasta. Slobodne Jarčeve očekuje kratkotrajna veza.

Zdravlje  Možete imati problema sa grudima ili gornjim delom stomaka. Narednih dana više odmarajte.


VODOLIJA (21. 1.  19. 2)

Posao  Zahvaljujući kreativnim mogućnostima nižete uspehe. Trenutno ste najviše okrenuti muzici, poeziji i umetnostima. Poboljšanje materijalne situacije. Ne ulazite u “nemoguće misije” i rizične kombinacije, ponašajte se u skladu sa prilikama i ne idealizujte saradnike. Vaga će vam ponuditi naizgled idealno rešenje, ali budite oprezni.

Ljubav  Emotivno ste nestabilni iz straha da će biti ugroženo ono do čega vam je najviše stalo – sloboda. Odlično se slažete sa Vagama i Rakovima.

Zdravlje  Moguće su neprijatnosti, nesanica i apatija. Budite umereni u hrani, piću i seksu.

RIBE (20. 2.  20. 3)

Posao – Niste zadovoljni razvojem događaja, nedostaje vam sigurnost. Finansijska situacija nije sjajna, ali će se ubrzo popraviti. Preduzmite konkretnu akciju, jer ovako više ne ide. Gubici i nedostatak motivacije traži da počnete da se bavite stvarima za koje imate smisla. U umetnosti je spas.

Ljubav  Ne uviđate svoju odgovornost, svu krivicu svaljujete na partnera. Ako nešto ne preduzmete, rastanak je neizbežan.

Zdravlje  Depresija, melanholija, povlačenje pred problemima, fizička iscrpljenost i problemi sa bubrezima.


=-=-=-=-=
Powered by Blogilo

Comments are closed.