STARI RECEPTI: Rešite se bolova u leđima zauvek

Oni koji godinama imaju problema sa ukočenim vratnim i leđnim mišićima svesni su kolika je to muka, pogotovo ako osam sati sedite za kompjuterom. Ovaj lek će vam pomoći da se izlečite, zauvek!

STARI RECEPTI: Rešite se bolova u leđima zauvek

Oni koji često pate od ukočenog vrata i bolova u leđima dobro znaju koliko to ume da bude naporno i mučno. Mi vam predstavljamo recept koji će „popraviti” vaše zglobove i održati ih u dobroj kondiciji, a istovremeno vam može pomoći da se rešite bolova u leđima.

Prosto je, jednostavno i jeftino!

U najbližoj prodavnici, supremarketu ili pijaci kupite 150 grama jestivog želatina, onog koji inače koristite za kolače. Možete kupiti i onaj na merenje. Ova doza će vam biti dovoljna je mesec dana.

Pre nego što legnete u krevet uveče, sipajte dve ravne kafene kašičice u četvrt čaše ledene vode, promešajte da se sve grudvice razbiju i ostavite da stoji do jutra.

Tokom noći želatin će nabubriti i pretvoriti se u žele i tu masu pojedite na prazan stomak. Nećete pokvariti dejstvo ako je pomešate sa sokom ili jogurtom ili dodati malo šećera ili meda.

Oni koji su probali ovaj recept kažu da su nakon samo nedelju dana uzimanja ovog leka bolovi jednostavno nestali. Vi ga konzumirajte mesec dana, a zatim napravite pauzu od šest meseci i nakon toga ponovite ceo postupak.

Na ovaj način ćete bukvalno „podmazati” svoje zglobove od kojih zavisi i rad svih ostalih organa.

Želatin je proizvod životinjskog porekla koji se dobija hidrolizom kolagena ili iz goveđih kostiju. On ne samo da oporavlja zglobove i kosti, već održava i zdravu kožu, povećava mentalnu stabilnost, metabolizam i poboljšava kvalitet i rast kose i noktiju.

Izvor: Pressonline                                                               

=-=-=-=-=
Powered by Blogilo