Horoskop za period od 9. do 15. marta 2014. godine


Horoskop za period od 9. do 15. marta 2014. godine

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate… 

OVAN (21. 3.  20. 4)

Posao  Promene novi uslovi dodatno će vas motivisati u poslu kojim sebavite.Najvažnije je da se dobro organizujete,ispoštujete sve rokove i potrudite seda ne donosite brzoplete odluke. Kontaktirajte saradnike koji imaju pouzdaneinformacije novim poslovnim događajima. Krajnje je vreme da počistite nered oko sebe i da život bolje organizujete.

Ljubav  Rak je idealna kombinacija za vas. U ovom periodu očekuju vas romantični trenuci u restoranu, šetnja u prirodi, na mesečini… Ali, kad zanos, prođe shvatićete da ste još dalje nego na početku.

Zdravlje  Slobodne trenutke iskoristite za bavljenje sportom.

BIK (21. 4.  21. 5)

Posao – Pre nego što donesete konačnu odluku o budućim potezima, potrebnoje da detaljno analizirate kompletnu situaciju na poslu. Na okolinu delujete podsticajno, ali glavna prepreka su saradnici jer postoje bitne razlike u njihovoj motivisanosti. Od sredine perioda očekujte poboljšanje materijalne situacije.

Ljubav  Na novi način pristupate ljubavi, ne opterećujete se glupostima, jer ste u harmoniji, pre svega, sami sa sobom. U ovom periodu okolnosti će vam biti veoma naklonjene, pa ih maksimalno iskoristite.

Zdravlje  Hormoni vam zadaju muke.

BLIZANCI (22. 5.  21. 6)

Posao – Ulažete veliki napor da ostvarite poslovne planove, ali zbog određenih situacija, na koje ne možeteda utičete, to vam nikako ne polazi za rukom. Dostojanstveno bez suvišnih pitanja prihvatite kritike bliskihsaradnika. Pokušajte da se rasteretite dodatniho baveza, jer nemate dovoljno energije da se angažujete nanekoliko strana.Zaštitite se od ljudi koji previše crpe vašu energiju.

Ljubav  Učinite nešto da izgladite odnos sa voljenom osobom. Da li ste primetili koliko ste se u poslednje vreme udaljili? Ukoliko nastavite ovim tempom, biće velikih problema.

Zdravlje  Strahove, razočaranja i depresivno ponašanje.

RAK (22. 6.  22. 7)

Posao – Delujete energično susretu sa saradnicima postavljate nove zahteve, jer želite da unaprediteprofesionalno iskustvo. U poslovnim pregovorima nedozvoljavate mogućnost iznenadnih promena. Ipak,preteranim isticanjem ličnih zahteva pobuđujete različite komentare saradnika.Koliko god se trudili da završite stvari koje morate, mnogo toga vam neće ići od ruke, ali ne dozvolite da vas to izbaci iz takta.

Ljubav  Neznatezakogadase opredelite, vatrenogOvnailinežnogBika.Prihvatite i Ovna i Bika,jer imate neiscrpnu energiju.

Zdravlje  Problemi sa žučnom kesom, kostima, kožom, zubima i nervima.

LAV (23. 7.  22. 8)

Posao – Veoma ste ambiciozni i pokušavate da procenite završni ishod svih značajnijih poslovnih događaja.Saradnicima je važno da čuju vaše mišljenje,ali ne zaboravite da postoje stvari kojima ne bi trebalo javnoda raspravljate. Najbitnije je da se opredelite za savremenu varijantu koja bi vam omogućila napredovanje naposlovnoj lestvici.

Ljubav  Oko vas su sve sami Bikovi Blizanci. Hoćeteli im odoleti? U ovom periodu posebno obratite pažnju na to šta kome pričate. Imate dve varijante, zavisnosti od slučaja, pamožete biti uhvaćeni laži.

Zdravlje  Zdravstveni problemi su za vama. Sada se oporavljate i činite sve da posledice budu minimalne.

DEVICA (23. 8.  22. 9)

Posao – Tokom ovog perioda pojaviće se iznenadni problemi koji će uticati na vaš svakodnevni ritam, ali uzdodatni napor moćićete da ostvarite poslovne planove. Potrebno je da pronađete zaobilazna rešenja i daodržite dobar nivo saradnje. Ne dozvolite da vas zavaravaju pogrešnim informacijama, najvažnije je da ne budete brzopleti i da izbegavate impulsivnereakcije.

Ljubav  Svađa sa partnerom može dovesti pitanje vezu. Neigrajte se previše partnerovim strpljenjem.Fatalan susret sa Škorpijom ili Ovnom.

Zdravlje  Sklonost ka uzimanju sedativa, cigareta i alkohola može loše da utiče na zdravlje.

VAGA (23. 9.  22. 10)

Posao – Delujete zabrinuto zbog novih informacija na poslovnoj sceni, ali to je prolazna faza.Velika dozapsihološkog opterećenja je primetna kod vaših saradnika.Neophodno je da opravdate svoju ulogu beztakmičarskih aspiracija i potrebe za profesionalnim eksponiranjem. Ponekad je najbolji način da saznate ko ste, u stvari, da postavite sebe u drugu poziciju i vidite kako biste se snašli i odreagovali. Važno je da seupravljate prema dugoročnijim ciljevima na poslovnoj lestvici.

Ljubav  Sa partnerom ste stabilnoj vezi.Slobodnim pripadnicima znaka punos trasti ponudiće jedan vatreni Ovan.

Zdravlje  Čuvajte se povreda i posekotina.

ŠKORPIJA (23. 10.  22. 11)

Posao – Najviše vam smeta osećaj neravnopravnosti odnosu sa saradnicima. Verovatno ćete biti i u situaciji koju nećete moći da kontrolišete, zbog čega ćete biti toliko nervozni i nezadovoljni da ćete izgubiti percepciju o praktičnom i realnom. Potrebni su vam razni diplomatski maniri kompromisna varijanta,kaouspešna formula koja će vam doneti korisno dugoročnije rešenje. Osmislite varijantu koja bi vam obezbedila najbolje poslovne rezultate.

Ljubav  Mnogo lepih  i nezaboravnih trenutaka provodite sa Strelcem. Prosto da ne poverujete, ali u stanjuste prave euforije.

Zdravlje  Slabe tačke organizma su srce i jetra.

STRELAC (23. 11.  21. 12)

Posao  Nema razloga da prihvatite poslovnu ponudu koja deluje izazovno obećava samo trenutni uspeh.Budite dovoljno promišljeni prilikom poslovnih susreta, jer u želji da pronađete idealno rešenje nepotrebnose opterećujete detaljima. ovom periodu posebnu pažnju obratite na nespretnost, rasejanost gubljenje stvari. Poslovni rezultati najviše zavise od vašeg zalaganja i diplomatskog takta, a bitno je da se pravilnonametnete i istaknete svoje sposobnosti.

Ljubav  Partner očekuje podršku poštovanje.Imate naklonost kolege, pogotovo Blizanca ili Device. Bićeludo nezaboravno.

Zdravlje  Mogući su problemi sa organima za varenje.

JARAC (22. 12.  20. 1)

Posao – Ideje na kojima insistirate imaju dobro pokriće, zbog čega niko od saradnika nesumnja u vašeuspešne finansijske rezultate.Potrudite se da sve poslovne ideje uspešno ostvarite, a da biste u tome uspeli, bitno je da uz sebe imate osobu od poverenja ili tim proverenih saradnika.Odnosi sa nadređenima nisu na zadovoljavajućem nivou, čak i ukoliko nije do vas, ne zaboravite vašu ulogu i mesto.

Ljubav  Ljubomorne scene su sastavni deo ljubavne igre. Kako ste veoma oprezni ulazite u novu zabludu, odnosno sumnju, koja nikuda ne vodi.

Zdravlje  Problemi sa povišenim holesterolom.

VODOLIJA (21. 1.  19. 2)

Posao  Nalazite se fazi kreativnog uspona stalo vam je da unapredite poslovni položaj. Zbogpromenljivih poslovnih okolnosti deluje kao da imate velike ambicije ili neskromna očekivanja. Zapaženuspeh je nemoguće ostvariti bez  detaljnih analiza, dobrih priprema preciznihin formacija koje će vas dovesti privilegovani položaj. Na nekom skupu koji ima veze sa vašom profesijom uspostavićete kontakte sa veoma interesantnim ljudima.

Ljubav  U ovom periodu toliko će vas zaintrigirati jedna Škorpija da ćete lako preći preko svih njenih mana, ljubomore i sitnih laži.

Zdravlje  Ili ste ozbiljno bolesni ili zdravi. Sredine nema.

RIBE (20. 2.  20. 3)

Posao – Od vas se očekuje da prihvatite novi poslovni izazov ili da preuzmete važnu ulogu u zajedničkomdogovoru. Imate dovoljno energije,ali dobro razmislite o poslovnim prioritetima. Početkom perioda bićete u situaciji da nastavite pregovore koje ste nekada započeli i prekinuli.

Ljubav  Nova veza je na pomolu. Reč je o osobi kao stvorenoj za vas. Ukoliko imate stalnog partnera, očekuju vas nezaboravni trenuci.

Zdravlje  Više odmora i vitamina, manje toksikacije.

V

=-=-=-=-=
Powered by Blogilo

Comments are closed.