Dnevni horoskop 19.12.2013.

Ovan (21.03 – 20.04)

Posao:
Neko kritikuje Vaš stil ili način rada, ali nema razloga da reagujete sujetno. Obratite pažnju na koristan savet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju bliski saradnici.

Ljubav:

Važno je da Vam ne promaknu neki novi ili interesantni dogadjaji koji utiču na Vaše emotivno zadovoljstvo.
Pokažite zahvalnost za ono sto dobijate.

Zdravlje:

Usmerite svoje misli i energiju u pozitivnom pravcu.

Bik (21.04 – 20.05)

Posao:
Delujete snalažljivo u različitim poslovnim susretima, ali osećate i dodatnu odgovornost za svoje postupke.
Imate utisak da se od Vas očekuje mnogo više, nego što možete da učinite u odredjenim situacijama.

Ljubav:
Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja, partner pažljivo analizira Vaše ponašanje. Prihvatite iskreni razgovor i nečije primedbe zarad boljeg uzajamnog razumevanja.

Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam susret ili izlazak, kao dobra relaksacija.

Blizanci (21.05 – 21.06)

Posao:
Razmišljate o različitim poslovnim ponudama, ali nema razloga da žurite sa zavšnim odukama. Ako Vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji koristan savet i proširite svoja saznanja o poslovanju.
Saslušajte saradnike koji nude praktična rešenja.

Ljubav:

Partner ume da deluje vrlo zagonetno i ostavlja čudan utisak. Potrebno je da iskreno progovorite o nekim nesporazumima koji Vas udaljavaju.

Zdravlje:
Podstičite kod sebe komunikativnost i pozitivno raspoloženje.

Rak (22.06 – 22.07)

Posao:
Obratite pažnju na korisne informacije o poslovnim prilikama, neko Vam nudi interesantne ideje.
Potrebno je da se dogovorite o zajedničkim interesima.
Izbegavajte poslovno rivalstvo ili neku takmičarsku atmosferu.

Ljubav:
Strpljivo sačekate na nečiji poziv, nema potrebe da previše rizikujete u delikatnim situacijama.
Ne možete uvek lako da utičete na partnerovu odluku i ponašanje.

Zdravlje:
Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Lav (23.07 – 23.08)

Posao:
Neko pokušava da Vas nagovori na drugačije rešenje, ali Vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od zacrtanih planova. Ne odbacujete koristan savet, jer neke situacije predstavljaju dobar povod za zajednički uspeh ili za emotivno zadovoljstvo.

Ljubav:

Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ponekad umilni osmeh i blagi emotivni tonovi donose najbolji efekat.

Zdravlje:
Prijaće Vam psihološko opuštanje u bliskom društvu.

Devica (24.08 – 23.09)

Posao:
Primećujete da novi dogadjaji utiču na Vašu koncentraciju, imate utisak da neko umanjuje Vaš poslovno-finansijski uspeh. Ipak, sačekajte na zvanične komentare.

Ljubav:

Budite promišljeni i nemojte donositi ishitrene odluke. Teško Vam je da ispunite sva partnerova očekivanja, ali uvek vredi pokušati. Potrudite se da pomerite svoje subjektivne granice u uzajamnom prilagodjavanju.

Zdravlje:
Sačuvajte dobru volju i poboljšajte svoju psiho-fizičku kondiciju.

Vaga (24.09 – 23.10)

Posao:
Pokušavate da promenite i ubrzate neke situacije u kontaktu sa saradnicima. Važno je da se pravilno organizujete, ne možete da funkcionišete na više strana istovremeno.

Ljubav:

Položaj Meseca deluje pomalo izazovno na Vaše psihičko stanje, povremeno ste skloni nekim iznenadnim ili neumerenim emotivnim reakcijama. Najviše pogadjaju određeni postupci ili odgovori koje dobijate od bliske osobe.

Zdravlje:

Nemojte dozvoliti da različ

Ljubav:

ite sitnice utiču na Vašu psihičku ravnotežu.

Škorpija (24.10 – 22.11)

Posao:
Imate dobre ideje, ali ponekad je teško proceniti konačan ishod u poslovnim pregovorima. Potrebno je da »žrtvujete« odredjene interese zarad lične sigurnosti, postupite u skladu sa svojim moralnim načelima.

Ljubav:

Teško Vam je da razumete nečije emotivne namere. Pažljivo analizirate ljubavni odnos, ali Vam nedostaju konkretni odgovori kako biste pravilno sagledali celokupnu situaciju.

Zdravlje:

Izbegavajte rivalstvo sa osobom koja uživa negativnu reputaciju.

Strelac (23.11 – 21.12)

Posao:
Nalazite se u neobičnoj situaciju, stoga izbegavajte afektivno ponašanje pred saradnicima i zatražite nečiju podršku. Potrebno je da stvorite bolje uslove, sve što činite ostavlja određene posledice na Vaš poslovni život.

Ljubav:

Teško Vam je da mirno prihvatite nečiji odgovor, lagano gubite nadu u srećan završetak ljubavne epizode kroz koju prolazite. Ali, uvek možete da sagledate one dobre strane.

Zdravlje:

Nema razloga za preteranu zabrinutost, opustite se.

Jarac (22.12 – 20.01)

Posao:
Potrebno je da povučete logičan redosled poteza u susretu sa saradnicima. Odgovorite na nečiju poslovno-finansijsku ponudu i plasirate svoje ideje u odabranom društvu, koje će Vas »dobro nagraditi«.

Ljubav:

Ako Vas opterećuju emotivne dileme razgovarajte iskreno sa voljenom osobom, pre nego što se opredelite za novo ili »energično« rešenje.

Zdravlje:

Kontrolišite svoje unutraše konfikte.

Vodolija (21.01 – 18.02)

Posao:
Interesuju Vas neke skrivene informacije ili poslovi koji nude neobična rešenja, važno je da napravite dobru procenu. Stalo Vam je da se dokazujete kroz različite poslovne izazove i da unapredite svoje praktično iskustvo.

Ljubav:

Nema razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom oko nekih sporednih situacija i sitnica.
Odgovorite pravilno na nečije »emotivne signale«.

Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

Ribe (19.02 – 20.03)

Posao:
Nema potrebe da se raspravljate o različitim poslovnim vizijama i interesima. Na Vama je da sprovedete u delo nečije ideje, zarad zajedničkog interesa. Važno je da budete dovoljno ubedljivi i efikasni u društvu saradnika.

Ljubav:

Delujete zadovoljno. Kod Vas provejava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da Vam ugodi. Postoji dosta sličnosti koje Vas povezuju.

Zdravlje:

Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.


Horoskop na dan 19.12.2013.

  • Ovan

    Neki živi snovi bi mogli da vam donesu davno zaboravljena i potisnuta sećanja. Vreme je da se suočite sa prošlošću. Zadržite pozitivno razmišljanje. Psihičke prepreke na putu finansijske sigurnosti ili sreće u ljubavi bi mogle da se prevaziđu. Ovo će uneti mnoge pozitivne promene u vaš život. Najbolje bi bilo da ih zapišette.

  • Bik

    Ljubav:

    Moguće je da danas proširite krug prijatelja. Neko ko se od skoro doselio u vaš komšiluk bi mogao da zauzme značajno mesto u vašem životu. Očekujte zanimljive razgovore i pregršt novih, interesantnih stvari. Ukoliko trenutno niste u vezi, ovo bi za vas mogao biti novi početak.

  • Blizanci

    Pred vama je šansa da započnete zanimljiv, kreativan, dobro plaćen posao. Verovatno će vam se dopasti, kao i mogućnost da ga obavljate od kuće. Ovo vam pruža slobodu u organizaciji vašeg vremena. Verovatno ćete danas poželeti da se pozabavite nekim kućnim obavezama, pre nego što krenete u akciju. Uzbudljiv dan je pred vama.

  • Rak

    Osećate se neverovatno sexy i strastveno. Uživate u prelistavanju skupih časopisa čija je tematika uređenje doma. Ukoliko ste u vezi, poželećete da veče provedete u zagrljaju voljenog bića. Ukoliko ste singl, nemojte se začuditi ako vašom energijom privučete nekog vama zanimljivog. Takođe, očekujte priznanje od vama nepoznatih ljudi.

  • Lav

    Pravna pitanja će vam danas ići od ruke. Ako treba da obavite neki posao, a da je vezan za sudstvo, advokaturu, dokumenta i slično, pravo je vreme. Vi ste veliki optimista kada je ljubav upitanju. Danas će vam romansa i emocije biti u prvom planu i verovatno ćete se zbližiti sa svojim partnerom.

  • Devica

    Poziv neke interesantne osobe i intimni trenuci danas bi mogli da vam dan učine nezaboravnim. Emocije će prštati na sve strane i zbližićete se na potpuno nov način. Ljubavna poezija, erotski razgovori i romantični filmovi će

    Ljubav:

     vas odvesti u zvezde. Uživajte u ovom danu, koji je kao stvoren za ljubav.

  • Vaga

    Kreativni projekti na kojima ste radili u poslednje vreme, danas će napokon izaći na videlo. Obavili ste sjajan posao. Šanse za zaposlenje ili napredak na već postojećem poslu su neizbežne. Ako ste u poslednje vreme izgubili strasti i osećanja, danas će ponovo biti probuđeni. Pregršt ideja za napredak na svim životnim poljima, danas će biti posebno izražene. Ne propustite ih.

  • Škorpija

    Vi ste inače privlačna osoba, a danas ćete svoj magnetizam širiti više nego inače. Nemojte se iznenaditi ako vam se budu divili čak i nepoznati ljudi na ulici. Romansa je na pomolu. Ako već imate voljenu osobu doživećete nova, do sada nepoznata iskustva, a ukoliko ste slobodni, verovatno ćete sresti neku interesantnu osobu. U svakom slučaju vaša energija neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

  • Strelac

    Danas biste mogli napraviti neke promene u svom domu. To bi mogao biti neki fizički aktivan rad, kao na primer premeštanje nameštaja, veliko usisavanje, pranje prozora ili nešto slično. Nakon toga izbacićete sav stres koji nosite u sebi a koji je verovatno izazvan poslovnim i finansijskim problemima. U večernjim časovima, bićete inspirisani za ljubav, pa se posvetite voljenoj osobi.

  • Jarac

    Danas ćete biti veoma iznenađeni. Očekuje vas iznenadni romantični susret. I to bi vrlo lako mogao biti neki stari prijatelj ili komšija koji će se pred vama pojaviti u potpuno novom svetlu. Sve to će za vas biti veoma uzbudljivo, ali zapitajte se dobro da li radite pravu stvar. Ne dozvolite da vas prvi utisak prevari i naškodi vam.

  • Vodolija

    Vaša finansijska situacija se popravlja zahvaljujući povišici ili unapređenju. Ovaj proces započinje danas, a takođe ćete biti u prilici da ostvarite značajne poslovne kontakte. Dobro bi bilo da saslušate šta drugi imaju da vam kažu, umesto da sledite vaše ideje i realizujete ih. Previše razmišljanja ometa vas u fokusiranju na bitne stvari, te na ovaj način rizikujete mentalno prezasićenje.

  • Ribe

    Snažna želja za promenom mogla bi vas usmeriti na razmišljanje o putovanju. Raspoloženi ste za avanturu – želeli biste da upoznate neku daleku kulturu ili da posetite egzotičnu zemlju. Prijatelji koji žive u inostranstvu bi mogli da vas nagovore da se doselite. Pred iskušenjem ste da postupite impulsivno, ali najbolje bi bilo da malo sačekate.


Vaš horoskop za dan:
19.12.2013.

OVAN
Delujete radoznalo i vrlo ambiciozno, stoga proveravate različite informacije koje utiču na nivo poslovne saradnje. Upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je neophodno, da pravilno zaštitite poslovno-finansijske interese. U susretu sa bliskom osobom ponekad ni »velike reči« nisu dovoljne kako biste dokazali svoje namere, važnija su dela. Potrebno je da učinite neki poseban gest pažnje.Sugestija: Opustite se u dobrom društvu, prijaće Vam relaksacija.

BIK
Bez obzira na različite sugestije koje dobijate ili na nečije komentare, najbolje je da izbegavate velike poslovne izazove. Potrudite se da korektno ispoštujete osnovna pravila u poslovnoj saradnji. Nemojte obećavati svojoj porodici ili partneru, stvari za koje niste potpuno sigurni kako možete da ih ispunite. Nema razloga da nepromišljeno izneverite nečija očekivanja ili zajednički dogovor.Sugestija: Slobodno vreme posvetite mentalnoj relaksaciji ili nekim dopunskim obavezama.

BLIZANCI
Nečija kritika na Vas ne ostavlja poseban utisak. Posto je reč o različitim stavovima, nema potrebe da smišljate dodatna objašnjenja. Ponekad je zaista teško pomiriti suprotna gledišta koja postoje u rešavanju poslovnih interesa. Nemojte dozvoliti da Vam neko nameće inferioran polozaj. Važno je da se pripremite za romantičan susret, neko Vas podstiče na maštovitost i pozitivno raspoloženje.Sugestija: Nema razloga za veliku zabrinutost, opustite se.

RAK
Delujete sumnjičavo u susretu sa saradnicima, stoga odbijate nečije mišljenje ili savet. Ukoliko se previše udaljavate od zajedničkih tema, očekuju Vas dodatne komplikacije i teži uslovi koji će Vas značajno usporiti. U odredjenim situacijama uz Vas trpi i voljena osoba, ali Vi to uporno poričete sa namerom da se stvari promene u Vašu korist. Ipak, ne možete biti i sugurni u krajnji ishod.Sugestija: Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

LAV
Neko Vas opterećuje dodatnim zahtevima i pokušava da Vam nametne odredjene obaveze. Uporno pokušavate da pronadjete neko zaobilazno rešenje, ali Vaš napor ipak ne donosi i pozitivan efekat. Povremno delujete rezignirano, čini Vam se da partner ima svoja prikrivena interesovanja ili neke »tajne planove« u kojima se osećate pomalo »isključeno«. Nalazite se u emotivnom raskoraku.Sugestija: Prijaće Vam šetnja i susret sa prijateljima, neko Vas podstiče na pozitivno razmišljanje.

DEVICA
Odredjene stvari koje prećutkujete pred saradnicima, lako mogu da Vas dovedu u pomalo neprijatnu situaciju. Raspolažete sa pogrešnim informacijama, tako da Vaše prognoze zvuče neubedljivo. Zatražite nečiji savet. Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži svojim idejama. Prihvatite pozitivan podsticaj i nečije prisustvo, značiće Vam mnogo više nego što pretpostavljate.Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna.

VAGA
Ukoliko se Vaši poslovno-finansijski ciljevi ne poklapaju sa zajedničkim interesima, nema razloga da reagujete sujetno prema saradnicima. Promenite svoju prvobitnu strategiju i prihvatite razumnu orijentaciju. Nepotrebno igrate neku »dvostruku ulogu« u društvu voljene osobe. Očekujete da će se okolnosti uskoro promeniti i zato sada uporno pokušavate da prikrijete neke dogadjaje.Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na bolju zaštitu.

ŠKORPIJA
Strogo ocenjujete nečije ponašanje i novu situaciju na poslovnoj sceni procenjujete na osnovu ličnih merila. Uporno zagovarate lične principe, čak i po cenu da Vaši saradnici imaju drugačije mišljenje. Prihvatite nečiju kritiku. Nalazite se u promenljivoj ili osetljivoj fazi. Izbegavajte »teške teme« koje Vas nepotrebno udaljavaju od voljene osobe i dodatno utiču na lošu komunikaciju ili razumevanje.Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

STRELAC
Iritira Vas nečije pomalo rigidno ponašanje, jer ne volite kada se saradnici previše upliću u Vašu poslovnu organizaciju. Ipak, u zajedničkom interesu je da se poslovno-finansijski rizik svede na minimum. Ukoliko Vas opterećuju emotivne sumnje, razgovarajte sa svojim partnerom i insistirajte na uzajamnom dokazivanju istine. Ne treba bežati od istine, bez obzira na trenutnu teskobu.Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešno ponašanje.

JARAC
Osećate kreativnu inspiraciju i delujete pozitivno na svoju okolinu. Nemojte propustiti priliku koja obećava poslovni dobitak ili neku perspektivnu reklamu. Važno je da se angažujte se na različitim stranama. Objasnite svom partneru da Vas povezuju slične želje i afiniteti, kao i da ne treba oklevati pred nekim zajedničkim izazovom. Proverite svoju sreću, posebno kada imate dobar predosećaj.Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

VODOLIJA
Pažljivije razmislite o nečijim rečima, pre nego što se upustite u novu avanturu koja može da Vam donese izvesni materijalni gubitak. Sve što činite bez nečijeg znanja ili odobravanja, predstavlja potencijalni poslovni rizik. Neko Vam daje do znanja da traži emotivnu sigurnost i poverenje, a ne nove intrigantne situacije koje bi uskoro mogle da se pojave. Ne provocirajte svoju sreću.Sugestija: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.

RIBE
Potrebno je da ostavite ozbiljan utisak na svoju okolinu. Razmislite o različitim detaljima koji imaju pozitivan efekat prilikom poslovnih susreta. Budite disciplinovani, kako biste zadovoljili različite kriterijume ili ukuse. Ljubav uvek deluje inspirativno, ako umete da prepoznate njen znak ili trag. U susretu sa voljenom osobom nemojte oklevati, ponudite dobru ideju ili neki zajednički izazov.Sugestija: Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu energiju.