Tags

, , , ,


TODAY

Čokoladna torta bez brašna

Čokoladna torta bez brašna? Zvuči neverovatno, ali je moguće i veoma, veoma ukusno. Probajte, sigurni smo da se nećete pokajati. Sastojci : The post Čokoladna torta bez brašna appeared first on LifePress magazin.
Keksići sa borovnicama

Ne možete ih još jesti. Moramo ih prvo napraviti. Ali, zar nisu ovi keksići neodoljivi? Već mirišu! Nisu masni ni ekstra kalorični The post Keksići sa borovnicama appeared first on LifePress magazin.
Piletina sa krekerima i gljivama

Krekeri i orasi ovaj put preuzimaju ulogu prezli u ovom rolatu, a gljive daju poseban šmek uz špinat, pa ova piletina može The post Piletina sa krekerima i gljivama appeared first on LifePress magazin.

YESTERDAY

10 savjeta koje već znate ili “Ne komplikujte mi sreću”

Društvene mreže su kao ulice velikih gradova. Sreću te informacije i koje ne želiš da znaš, sudaraš se s proizvodima koji te The post 10 savjeta koje već znate ili “Ne komplikujte mi sreću” appeared first on LifePress magazin.
Pazite šta pričate pred decom

Iako se trudimo, posebno pred decom, svakome od nas ponekad “izleti” neka neprimerena reč, pa, čak, i psovka. Deca to sve slušaju The post Pazite šta pričate pred decom appeared first on LifePress magazin.
Ruzmarin za „pametniju glavu“

U staroj Grčkoj đaci su nosili vence od cveća ruzmarina da bi im pomogli u učenju. Tek su mnogo kasnije naučnici utvrdili The post Ruzmarin za „pametniju glavu“ appeared first on LifePress magazin.
Kako da pobedite PMS?

Čak 85 odsto žena ima simptome predmenstrualnog sindroma svaki mesec u vreme menstruacije. Grčevi, nadutost, nervoza, bes, želja za svađom su gotovo The post Kako da pobedite PMS? appeared first on LifePress magazin.
Dan za vrt uz zdravi napitak od bazginih bobica..

Sunce se ponovno ukazalo nakon  dana kiše i kiše..bila sam presretna vidjevši da je nebo napokon dobilo boju,a jutro onaj zlatni sjaj.Dan The post Dan za vrt uz zdravi napitak od bazginih bobica.. appeared first on LifePress magazin.
Začini sa kojima brže mršavite

Svi znamo da postoje biljke koje nam pomažu da smršamo, ali šta je sa začinima? Saznajte kako treba da “začinite svoj život” The post Začini sa kojima brže mršavite appeared first on LifePress magazin.
Tinejdžeri – kako da pričate o romantici, druženju, ljubavi…

Samo što postanu tinejdžeri naši klinci počinju razmišljati o izlascima, devojčicama i dečacima… Roditelji, nakon prvobitnog šoka treba da se trgu i The post Tinejdžeri – kako da pričate o romantici, druženju, ljubavi… appeared first on LifePress magazin.
Kako da sami napravite lizalice

Lizala nije tako teško napraviti. Zašto se ne bi okušali u ovom sa našim kulinarskim tutorijalom? A i klincima će biti zabavno The post Kako da sami napravite lizalice appeared first on LifePress magazin.
Lažne lazanje sa krastavcima i sirom

Kako nam se bliže topliji dani sve više razmišljamo o jelima, koja ne zahtevaju kuhanje. Takve su i ove lažne lazanje. Odličan The post Lažne lazanje sa krastavcima i sirom appeared first on LifePress magazin.
7 poslovnih “štediša”

Trči tamo, trči ovamo, potpiši ovo, otkucaj ono – sati lete, a kao da ništa ne stižemo. Sa par trikova konačno ćete The post 7 poslovnih “štediša” appeared first on LifePress magazin.